Bütün Raporlar
Castle Combo Raporlar
#162546: "Carte "Banquière" mal comptabilisée"
Bu rapor neyle alakali?
Ne oldu? Lütfen aşağıdan seçin
Kural: Oyunun bir kurali bu oyunda ihlal edildi
Detayli tanim
• Kuralların hangi kısmına BGA adaptasyonu tarafından saygı gösterilmedi
Au moment des scores, le calcul pour la carte "Banquière" n'a pas été bien fait. Il a compté 18 points (soit le total d'une de mes cartes Bourse) or, la règle est "Gagnez 1 point pour chaque Or stocké sur l’ensemble des cartes avec des bourses dans votre tableau".
J'avais 4 cartes bourses, le total des pièces d'or qui s'y trouvait était de 27 or.• Kural ihlali oyun tekrarında görünür mü? Eğer evet ise, hangi hareket numarası?
Au moment du calcul• Hangi browseri kullaniyorsun?
Mozilla v5
Rapor geçmişi
musicalegria • Hata olusumu yapimcilar tarafindan tekrarlanamadi. :
Mar 25 th 2025 22:14 • capture d'écran de mon jeu final et de la partie score (joueuse : musicalegria)
imgur.com/a/uWbuEgX
MERCI !
imgur.com/a/uWbuEgX
MERCI !
Bu rapora ekleme yap
Lütfen bu hatayı yeniden üretmek veya önerinizi anlamak için buraya alakalı görünen her şeyi ekleyin.:
- Başka bir masa ID / hareket ID
- F5 sorunu çözdü mü?
- Bu sorun cok mu oluyor ? Her zaman mi ? Tesadüfen mi ?
- Bu hatanın bir ekran görüntüsüne sahipseniz (iyi uygulama), onu yüklemek ve bağlantıyı buraya kopyalamak / yapıştırmak için Imgur.com kullanabilirsiniz.